Tommy Hilfiger

Al vanaf 1985 levert Tommy Hilfiger stijlvolle kleding en accessoires van hoge kwaliteit. Hierdoor is het merk vandaag de dag eigenlijk niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ook bij Internet-Eyewear vind je de mooiste brillen (en meer). Bekijk dus snel ons assortiment!

Tommy Hilfiger

Het merk Tommy Hilfiger is één van de grootste kledingmerken ter wereld. Wist je dat de oprichter (ook Tommy Hilfiger genaamd) nog bij het bedrijf actief is als hoofd van het designer-team? Dit is deel van de reden dat het bedrijf constant hippe en populaire kleding en accessoires op de markt brengt. Tommy Hilfiger voelt zich daarnaast verantwoordelijk voor de maatschappelijke problemen in de wereld, en zet zich daarom onder andere in voor het tegengaan van klimaatverandering en het gebruik van duurzame producten tijdens het produceren. Een voorbeeld dus voor vele andere merken.

Keuze uit een groot assortiment 

Bij Internet-Eyewear vind je naast zonnebrillen ook nog broeken en truien van Tommy Hilfiger. Maar de focus ligt natuurlijk op de zonnebrillen. Deze hebben we in alle soorten en maten. Zoek je bijvoorbeeld een mooie zonnebril voor kinderen, dan ben je hier op de juiste plek. Zo hebben we brillen met handige elastische banden, zodat ze goed blijven zitten en niet snel kwijt zijn. En natuurlijk in de gaafste kleurencombinaties zoals we van Tommy Hilfiger gewend zijn. Maar ook voor dames en heren kun je naar hartenlust shoppen in een groot assortiment. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden we jouw bril dezelfde dag nog.

Sportzonnebrillen

Ga je graag een ronde wielrennen of hardlopen? Goede kans dat je vaak last hebt van een laagstaande zon of traanogen door een scherpe wind. Een sportbril is hiervoor de ideale oplossing. Het zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: een nieuw persoonlijk record neerzetten! Met de sportzonnebrillen van Tommy Hilfiger doe je dat in stijl. Er is één nadeel: je zult een stuk harder moeten rennen of fietsen door iedereen die deze mooie bril van jouw neus wil grijpen.