Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Hét Grote Cadeauboek van TOM

Leuk dat je een kijkje hebt genomen in Hét Grote Cadeauboek van TOM. Hopelijk heb je er heel wat inspiratie uitgehaald voor de leukste maanden van het jaar! Heb je het cadeauboek nog niet gezien? Bekijk het hier.

Cadeauboek

Hét cadeauboek van TOM is voor jong én oud. Je kiest eenvoudig de cadeaus uit die je wilt geven én krijgen in de feestmaanden. Vervolgens scan je de QR-code en bestel je meteen. Wij zorgen voor de rest, zodat jij alleen nog maar uit hoeft te kijken naar de aankomst van de goedheiligman of de pakketjes onder de boom.

Met een assortiment van meer dan 2,5 miljoen producten vind je bij TOM altijd een geschikt cadeau. Een enorm online warenhuis in de vrijetijdssector, bestaande uit 14 verschillende webshops die erop gericht zijn om jou zo snel mogelijk te laten genieten van de beste producten. Naast ons grote assortiment, geven we advies en helpen we jou zo goed mogelijk om te vinden wat je zoekt. Zo wordt TOM hét merk in de vrijetijdssector en maken we jouw vrije tijd nét een beetje leuker. 

Heb je naar aanleiding van het cadeauboek nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag verder!

Winacties

In Hét Grote Cadeauboek van TOM vind je een hoop leuke winacties. Misschien win je wel je gehele verlanglijstje of een Hot Wheels-racebaan. Benieuwd? Hieronder vind je alle winacties uit het boek:

Prijzen

De prijzen kunnen fluctueren door marktomstandigheden of tussentijdse belastingverhogingen, wettelijke maatregelen of wijzigingen in BTW-tarieven. De prijs die wordt getoond op onze webshops is altijd leidend.

Rechten

TOM heeft zijn best gedaan om de rechten van rechthebbenden te respecteren. Niets uit deze uitgave mag, zonder voorafgaande toestemming van TOM, geheel of gedeeltelijk worden overgenomen, opgeslagen en/of verspreid, op welke wijze dan ook. TOM kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade, verlies of winstderving, die het gevolg is van eventuele onjuistheden in de weergave of foutieve informatie in Hét Grote Cadeauboek van TOM.

Looptijd TOM cadeauboek

Alle uitingen in het cadeauboek hebben betrekking op de periode 1 september t/m 31 december 2021.

 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm